işitme cihazları
  • Firma Üye Girişi
  • |
  • Personel Üye Girişi
İşitme Cihazlarıİşitsad Sertifikasyon Eğitimi Tamamlandı  

İşitme Cihazları, İşitme Cihazı Firmaları

İşitme Cihazı Rehberi sitesinden firma olarak faydalanabilmeniz için firma kayıt bölümünden kayıt olmanız gerekmektedir. Hergün çok sayıda ziyaretçi çeken isitmecihazirehberi.com web sitemizden bir çok müşteri sizlere ulaşabilmektedir. Daha fazla sayfanızın ziyaret edilmesi ve işitme cihazı ihtiyacı bulunan daha fazla müşteriye ulaşmanız için Reklam, Kampanya ya da Gold Üyelik imkanlarından faydalanabilirsiniz. İşitme Cihazları Rehberi'inden müşteri olarak faydalanabilmek için ise sol bölümde bulunan 'İşitme Cihazı Firmaları' alanından Ankara işitme cihazları, İstanbul işitme cihazları, İzmir işitme cihazları başta olmak üzere tüm şehirlerdeki işitme cihazı firmalarına ulaşabilir, 'Ürün Arama' bölümünden işitme cihazları arayabilir ve 'Ürünler' sayfasından tüm işitme cihazlarına ve işitme cihazı ürünlerine göz atabilirsiniz.


İşitsad Sertifikasyon Eğitimi Tamamlandı İşitsad Sertifikasyon Eğitimi Tamamlandı

İşitsad, Fatih Üniversitesinde düzenlediği işitme cihazı sertifikasyon eğitimini tamamlamış bulunmaktadır. 

Sağlık Bakanlığı, Fatih Üniversitesi ve İşitsad Derneği koordinasyonu sonucu işitme cihazı satış merkezi sorumlu müdürlük Sertifikasyon Eğitimi sonucunda yapılacak olan sınav 26 kasım 2010 günü saat 09:00 da başlayıp aynı gün içerisinde bitirilecektir.

Sınavlar Eğitim yapılan salonda gerçekleşecektir. Kursiyerlerin aynı gün saat 08:00 sınav yerinde,  yanlarında TC numaralı kimlik belgesi,  kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir. Sınav salonuna kimlik yoklaması yapılarak alınacaktır.

Kursiyerlerin sınavdan önce İŞİTSAD Dernek yönetimine teslim etmesi gereken evraklar ;
           1. 
Sertifika için 4 adet resim
           2. Bir adet kimlik fotokopisi
           3. Kurs ücreti dekont örneği


(23-11-2010)

Site İstatistikleri :      Toplam Firma : 760     Toplam Ürün : 530     Toplam CV : 29     Toplam İlan : 2

İŞİTME CİHAZI REHBERİ

İşitme cihazları, işitme cihazı firmaları ve fiyatları.

Copyright © isitmecihazirehberi.com